Tag Archives: Lady Gaga

Gambar Lina hangat Yang ‘Hangat’ Kot ?


Penyanyi zaman sekarang memang kreatif. Ala-ala Lady GaGa gitteww. Sentiasa menginovasi kan persembahan supaya lain dari lain dan kekal dalam ingatan orang ramai. Agaknya kot? Berikut dipaparkan gambar-gambar Leina Hangat yang telah dikeluarkan oleh blog Dari Dapur Kak Jee dua hari lepas. Amacam, kreatif? Inovatif? Setanding persembahan Lady Gaga tak?
Photobucket

Dan sebenarnya Abang Nara ada menerima email daripada seorang pembaca yang menghadiri majlis di atas:-

Assalamualaikum abang Nara. Seperti mana tajuk email ini, begitulah isi kandungannya. Saya tak mahu mengulas panjang tapi, abang nara lihatlah kebenaran pada gambar gambar ini. Saya faham dia penghibur, tapi persoalannya apa perlu berkelakuan ghairah sebegitu? Kawan kawan yg bukan muslim yang hadir ke majlis ini majoritinya mempersendakan kami dek kerana perlakuan si penyanyi ini. Sungguh memalukan. Sudahlah pakaiannya sebegitu rupa ditambah pulak dengan adegan menggesel bontot pada kemaluan lelaki lain berpelukan rapat tak kira siapa melagakan buah dada dibadan lelaki aksi split di atas pentas dgn skirt yg amat mini
sampai ke tahap itu kesanggupannya atas lesen menghibur? Keji! Memualkan! Tujuan saya menghantar kepada abang nara bukan hendak memalukan si artis, tapi peringatan kepada semua.

Mungkin dengan cara ini Leina yang suam-suam kuku akan kembali hangat. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Amacam hangat ke tak hangat ?

Apa tindakan dari pihak berautoriti? Ada garis panduan berpakaian?

Nukilan Bro…http://beautifulnara.com/6-gambarleina-hangat-yang-hangat-kot/#more-14196

18SX: Lady Gaga Lupa Pakai Seluar Pulak dah


Selalunya awek ni lupa ‘pakai baju’..hahaha..macam dua tiga ekoq artis Malaysia duk tiru tuuu…

ni dia buat kelaku lagi…lupa pakai seluar pulak…mampoih

Lady Gaga lupa pakai seluar

Berpakaian aneh sememangnya menjadi perkara biasa bagi penyanyi Lady Gaga, bagaimanapun kali ini lebih pelik.

Penyanyi lagu Born This Way ini berani tampil tanpa seluar.

Biarpun dilihat sebagai salah satu gaya fesyen, Gaga kelihatan seolah-olah terlupa untuk memakai seluar.

Seperti dipetik dailymail, Gaga ketika meninggalkan Fountain Studios di Wembley selepas program X-Factor telah mencuri perhatian orang ramai yang berada di situ.

Bagaimanapun, penampilannya bukan sahaja dilihat ganjil malahan tidak bersesuaian dengan cuaca dingin di London.

mStar

Macam -Macam: Lady Gaga Guna Alat Sulit Lelaki


LADY GAGA berpakaian seperti lelaki ketika membuat persembahan pada majlis VMA di Los Angeles

Bongkar alat sulit palsu lady gaga

Nama Lady Gaga memang tidak boleh dipisahkan dengan imej pelik yang sering diperkenalkannya.

Terkini, Lady Gaga membuat kejutan apabila muncul dengan imej jantan lengkap dengan pakaian lelaki dan bermisai.

Ketika menghadiri acara MTV VMA 2011 baru-baru ini, Lady Gaga tampil dengan imej tersebut.

Menariknya, setiap inci pada tubuh penyanyi kelahiran New York, Amerika Syarikat itu diberi penelitian.

Sumber menjelaskan bahawa dia hadir ke majlis itu dengan mengenakan kemeja hitam dengan jambang palsu dan berseluar dalam berjenama Armani.

Dia turut melengkapkan penampilan ‘macho’ itu dengan alat kelamin palsu di sebalik seluar dalamnya.

“Aku dari New Jersey. Keluargaku dari Palermo, Sicily. Aku bukan penyanyi, model, aktor atau siapa-siapa kerana aku hanya seorang lelaki biasa,” tutur Lady Gaga ketika majlis tersebut.

ksm

Lady Gaga Songlap Duit Kena saman RM15juta


Lady Gaga kena saman Rm14.64 juta

LOS ANGELES – Penyanyi yang terkenal dengan gaya pelik, Lady Gaga disaman lebih AS$4.79 juta (RM14.64 juta) selepas dia dituduh menggelapkan dana yang diwujudkan bagi membantu mangsa-mangsa gempa bumi di Jepun, lapor sebuah akhbar semalam.

Penyanyi tersebut menjual gelang tangan getah yang berharga AS$4.95 (RM15.13) bagi mengutip dana untuk mangsa-mangsa tsunami di Jepun.

Namun dia didakwa menggelapkan wang kutipan tersebut yang disumbangkan oleh para peminatnya dengan tidak memberi semua hasil jualan kepada mangsa-mangsa bencana tsunami dan gempa bumi di Jepun.

Sebuah firma guaman di Detroit, Michigan, Amerka Syarikat (AS) telah memfailkan tuntutan ke atas penyanyi itu beberapa jam sebelum dia membuat persembahan untuk membantu mangsa-mangsa tsunami pada hujung minggu lalu.

Alyson Oliver yang memfailkan saman tersebut di sebuah mahkamah persekutuan berkata: “Apabila anda menggunakan kuasa selebriti dan pengaruh sebagai ahli muzik untuk mengambil wang daripada orang ramai dengan menggunakan alasan yang salah, ia merupakan perbuatan yang salah.”

Agensi

18SX:Lady Gaga ‘Lupa’ Pakai Seluar Dalam


Lady gaga pulak tak pakai seluar dalam

SELEBRITI Hollywood yang terkenal dengan fesyen pelik, Lady Gaga sekali lagi mencuri tumpuan awam ketika dia hadir untuk menyaksikan pementasan teater dengan teman lelakinya, Luc Carl, tanpa memakai seluar.

Dalam satu kejadian pada malam Jumaat lalu, penyanyi berumur 25 tahun itu hanya memakai jaket kulit dan sarung tangan manakala seluar dalamnya jelas menjadi tontonan umum. Continue reading

%d bloggers like this: