Category Archives: macam macam

‘Saya Hanya Dibayar $11,000.00 Untuk Gambar Panas’


Aksi seksi Zarina Anjoulie dibayar RM11,000.00!

Siapa yang tidak kenal dengan model dan pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie? Dia yang pernah mengejutkan industri dengan gambar bogelnya yang tersebar di internet sekitar tahun 2008 lalu, kembali ‘menghangatkan’ alam maya, apabila tampil dengan gambar seksi dengan mendedahkan sebahagian payudaranya, di majalah FHM Indonesia. Meskipun dikecam teruk, Zarina tetap ‘kebal’ menghadapinya.

Dia yang ditemui ketika majlis pelancaran filem Khon Malaya, berkata, dia dibayar ASD3,500 (RM11,000) untuk fotografi tersebut dan melakukannya demi minat dalam bidang modelling.

“Saya bukan nak jual badan, tapi dibayar untuk kerja. Daripada saya asyik kena kutuk, baik saya kerja dan buat duit.

“Selama ini pun, apa yang saya buat kena kutuk. Saya pakai baju apa pun, kena kutuk, sedangkan ramai lagi artis lain terdedah sana-sini,”katanya.

Sh

Nota: Berbaloi ke?

Miera Liyana Tayang Ketiak Pulak dah


Macam macam cerita punya duk ada…hahahaha

Dulu ‘mencipta nama’ kerana pakaian tayang aset-aset penting.

Kali ini ada penayangan baru…tapi lebih bertumpu kepada tang ketiak pulak.

Ketiak lari tona warna (hitam) pun nak tunjuk kat orang ke.

Rasanya dulu artis ada dua kategori. Satu popular sebab menyanyi, satu lagi popular sebab berlakon.

Sekarang kita sudah ada kategori ketiga, yang popular sebab gambar over-over. Yang dari kategori ni jarang popular sedap lakonan bagus atau suara sedap.

Contohnya macam Zarina Anjoulie, popular tapi untuk sebab yang salah.

Baguslah. Teruskan.

*gambar dari media malaya

MNH

Kenapalah Video Bodoh Ni Ditonton 212 Juta Kali?


Kenapa?

Tak tau laa apa yang menarik sesangat dengan video tu..tapi 212 juta dah klik beb..hahahaha

Itulah persoalan di kepala penulis.

Penulis pun salah seorang yang termasuk dalam kategori yang begitu ramai menonton video bertajuk An Experiment. Ia selama 25 saat.

Sebahagian besar komen yang diberikan di Youtube pun mengutuk video ni.

Apa bendanya noki noki noki atau nuki nuki nuki atau tak tahulah macam mana nak eja yang disebut dalam video tu.

Apa yang minah Jepun tu merepek sebenarnya? Coke cola campur panadol ke apa eksperimen tu?

Kenapa 212 juta kali? Kenapa? Tolonglah bagitahu….why?

Ak-47

Macam -Macam: Lady Gaga Guna Alat Sulit Lelaki


LADY GAGA berpakaian seperti lelaki ketika membuat persembahan pada majlis VMA di Los Angeles

Bongkar alat sulit palsu lady gaga

Nama Lady Gaga memang tidak boleh dipisahkan dengan imej pelik yang sering diperkenalkannya.

Terkini, Lady Gaga membuat kejutan apabila muncul dengan imej jantan lengkap dengan pakaian lelaki dan bermisai.

Ketika menghadiri acara MTV VMA 2011 baru-baru ini, Lady Gaga tampil dengan imej tersebut.

Menariknya, setiap inci pada tubuh penyanyi kelahiran New York, Amerika Syarikat itu diberi penelitian.

Sumber menjelaskan bahawa dia hadir ke majlis itu dengan mengenakan kemeja hitam dengan jambang palsu dan berseluar dalam berjenama Armani.

Dia turut melengkapkan penampilan ‘macho’ itu dengan alat kelamin palsu di sebalik seluar dalamnya.

“Aku dari New Jersey. Keluargaku dari Palermo, Sicily. Aku bukan penyanyi, model, aktor atau siapa-siapa kerana aku hanya seorang lelaki biasa,” tutur Lady Gaga ketika majlis tersebut.

ksm

Ulasan “Berapi” Bro Tukar Tiub Mengenai Syiah


PENGIKUT SYIAH DI KARBALA IRAQ

JAIM SERBU MARKAS FAHAMAN SYIAH – meloya

MELAKA 25 Ogos – Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) hari ini menyerbu sebuah rumah di Taman Paya Dalam dekat sini yang dipercayai menjadi markas sebuah kumpulan penganut fahaman Syiah.

Dalam serbuan itu, sejumlah 35,000 buku dan risalah mengenai fahaman Syiah yang telah diharamkan oleh Kementerian Dalam Negeri ditemui di rumah tersebut.

Ketua Pegawai Penguat Kuasa JAIM, Rahimin Bani berkata, buku dan risalah yang ditemui itu telah siap dibungkus dan akan diedarkan melalui pos ke seluruh masjid dan jabatan-jabatan kerajaan.

Lebih mengejutkan, katanya, satu memorandum mengenai penubuhan Persatuan Syiah Malaysia yang akan dihantar kepada Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin turut ditemui di situ.

“Siasatan awal mendapati, buku-buku yang akan dihantar itu datang daripada Majlis Syiah Malaysia beralamat di Ulu Tiram, Johor Bahru dan sejumlah 6,000 naskhah telah dihantar ke seluruh negara,” katanya kepada pemberita selepas mengetuai serbuan itu di sini, hari ini.

Antara ajaran kumpulan itu adalah menghalalkan para pengikutnya bernikah secara kontrak dan membenarkan sembahyang jamak dilakukan pada bila-bila masa walaupun bukan dalam keadaan darurat.

Pengikut ajaran tersebut juga menyanjung Ahlul Bait iaitu ahli keluarga Nabi Muhammad SAW secara keterlaluan dengan menganggap golongan itu maksum atau bebas daripada dosa serta anti para sahabat kecuali Saidina Ali.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH

woit… SUSAH JADI ORANG MELAYU DI MALAYSIA INI… kah kah kah…

kah kah kah…. MAKAN DALAM GEREJA DITUDUH MURTAD…. kah kah kah…

kah kah kah…. DAPAT BATUAN DARI GEREJA DI TUDUH MURTAD…. kah kah akh

woit….YANG TERBARU…. TAK IKUT AJARAN SUNNAH WAL RASUAH KENA TANGKAP….kah kah kah…

nota:
kalau ikut ajaran sunnah wal rasuah ini
berapa ramai agaknya pengikut syiah yang akan ditangkap?
dipakistan hampir setengah penduduk ialah syiah
di iraq majhoriti syiah
di syria libanon mesir memang ramai penganut syiah
dan di iran lagi ramai
hu la la kah kah kah

http://tukartiub.blogspot.com/2011/08/memang-susah-jadi-melayu.html

Marsha Londoh Mengaku Aksi Lucah


Marsha mohon maaf isu gambar aksi keterlaluan dirinya pada muka depan sebuah majalah

SEJURUS reda kontroversi kononnya berkahwin secara rahsia di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) yang ternyata hanya gimik mengarut, bintang jelita Akademi Fantasia 3 (AF3), Marsha Milan Londoh atau Marsha, 25, mencetuskan kontroversi terbaru apabila dia tampil bergaya seksi melampau menerusi muka depan sebuah majalah gaya hidup dan hiburan, sekali gus beliau menerima kecaman hebat daripada orang ramai sehingga menjadi perdebatan dalam laman sesawang atau blog hiburan.

Sekalipun Marsha sudah acap kali dilabel gemar memberikan pose ‘berani mati’ sebelum ini, namun kemunculan beberapa foto panasnya menerusi majalah berkenaan dianggap keterlaluan sehingga ada tuduhan menyamakan aksi seksi pelakon dan penyanyi itu persis bintang pornografi!

Sekalipun Marsha bukan beragama Islam dan tidak menjadi kesalahan kepadanya memberikan aksi seumpama itu, namun kebanyakan peminatnya membabitkan orang Melayu beragama Islam termasuk kanak-kanak, justeru kerelaannya memberikan pose ghairah melampau seperti itu dianggap tidak menghormati nilai budaya Timur dan kesopanan, selain mengenepikan faktor sensitiviti yang selama ini harus dipelihara agar tidak menyinggung perasaan mana-mana pihak.

Macam Maria Ozawa

Selain itu, ruangan pojok Gayah Gebu terbitan Metro Ahad 24 Julai lalu turut memaparkan perihal seorang artis yang muncul dengan pose panas menerusi majalah berkenaan. Mengambil judul ‘Gaya seksi bagai artis Hollywood’ mendakwa seorang artis wanita bintang AF3 beraksi berani dengan beberapa adegan mengghairahkan di sebuah majalah.

Antara lain artikel berkenaan mendedahkan artis wanita bintang AF3 berpakaian mencolok mata tampil dengan beberapa pose panas melampau di sebuah majalah. Gaya artis itu berposing mengalahkan bintang dari Barat, sekali gus menyamakan aksi itu persis Maria Ozawa iaitu bintang terkenal pornografi yang mencipta nama di Jepun dan Amerika Syarikat!

Sekalipun artikel berkenaan tidak menyebut sebarang nama, ramai meneka tepat, artis wanita bintang AF3 itu ialah Marsha.
Rabu lalu, penulis berjaya menghubungi Marsha untuk memperoleh komen daripadanya.

“Saya sudah membaca artikel berkenaan, saya mengaku, ia ditujukan kepada saya. Sebenarnya saya malu apabila aksi saya dalam majalah berkenaan disamakan dengan Maria Ozawa…,” kata Marsha pada awal perbualan tanpa berselindung.

Jelasnya, ketika fotografi diadakan, dia berpeluang melihat semua gambar yang dirakam dan baginya tak ada apa-apapun yang melampau, biasa saja. Namun, apabila foto berkenaan melalui proses ‘cropping’ dan disiarkan, Marsha mendakwa gambar berkenaan kelihatan amat lucah!

“Ada lagi baju yang lebih seksi, tapi hanya baju itu saja yang elok dan saya selesa mengenakannya. Apabila saya lihat gambar itu di skrin komputer, gambar yang dirakam itu diambil dari sudut long shot, tapi apabila foto berkenaan dicrop dan dilihat secara close-up, saya terkejut apabila ia kelihatan begitu lucah! Alamak, apa hal! Salah saya juga apabila tidak bertanya terlebih dulu, gambar mana yang nak disiarkan.

“Kini, apabila majalah berkenaan berada di pasaran, orang melihat gambar itu, saya menjadi mangsa kritikan dan kutukan. Mereka mendakwa, aksi seksi itu keterlaluan, sekali gus saya dikatakan tidak menjaga sensitiviti orang Melayu-Islam yang rata-ratanya adalah peminat saya.

“Disebabkan itu, dalam kesempatan ini, saya memohon maaf secara terbuka kepada semua pihak yang tersinggung apabila melihat pose yang dianggap keterlaluan itu.

“Saya sedar, apabila menjadi artis, sekalipun kita tidak melakukan apa-apa kesalahan, ada saja pihak yang membenci, tapi apabila berlakunya perkara seumpama ini, memberi lebih peluang kepada mereka untuk lebih membenci kita. Saya tak mampu berbuat apa-apa lagi, melainkan permohonan maaf yang saya harap boleh memberi ruang kepada saya memperbaiki kesilapan,” katanya dalam nada kesal.

Katanya lagi, sebagai manusia, dirinya sering melakukan kesilapan. Marsha mengaku, dirinya tidak sempurna dan melakukan banyak perkara yang tidak disenangi tanpa sedar.

Apabila berasakan dirinya bukan beragama Islam, Marsha bebas berbuat apa saja apabila memikirkan perkara itu tidak menjadi satu kesalahan baginya, justeru adakah kerana faktor itu, dia tanpa berfikir panjang rela dan berani memberikan aksi ghairah seumpama itu?

Jelasnya, dia tidak pernah berfikir ke arah itu kerana apa saja pakaian yang digayakan perlu selesa, jadi asal saja pakaian yang dikenakan tidak kelihatan dirinya bogel, dia tidak keberatan menggayakannya.

“Sekalipun saya Kristian, tidak bermakna saya sewenang-wenangnya boleh berbuat apa saja, tak pernah terfikir begitupun. Lagipun, saya berkawan dengan ramai orang Islam. Terus-terang, apabila menjayakan fotografi berkenaan, saya tak sangka hasilnya boleh jadi seperti hari ini. Apa yang berlaku adalah di luar kawalan saya.

“Bagi saya, semua agama, termasuk Islam mahupun Kristian, mempunyai moraliti. Jadi, tidak bermakna, apabila saya beragama Kristian, hanya terbayang perkara yang negatif semata-mata. Semua agama mendidik supaya melakukan perkara yang baik. Tapi, apabila pose saya berikan kepada majalah berkenaan dianggap keterlaluan, itu yang sebenarnya mengundang ketidakselesaan kepada orang ramai,” katanya penuh kesal.

Hip

Nota: dah kantoi ,baru nak mintak maaf

%d bloggers like this: