Gambar Lina hangat Yang ‘Hangat’ Kot ?


Penyanyi zaman sekarang memang kreatif. Ala-ala Lady GaGa gitteww. Sentiasa menginovasi kan persembahan supaya lain dari lain dan kekal dalam ingatan orang ramai. Agaknya kot? Berikut dipaparkan gambar-gambar Leina Hangat yang telah dikeluarkan oleh blog Dari Dapur Kak Jee dua hari lepas. Amacam, kreatif? Inovatif? Setanding persembahan Lady Gaga tak?
Photobucket

Dan sebenarnya Abang Nara ada menerima email daripada seorang pembaca yang menghadiri majlis di atas:-

Assalamualaikum abang Nara. Seperti mana tajuk email ini, begitulah isi kandungannya. Saya tak mahu mengulas panjang tapi, abang nara lihatlah kebenaran pada gambar gambar ini. Saya faham dia penghibur, tapi persoalannya apa perlu berkelakuan ghairah sebegitu? Kawan kawan yg bukan muslim yang hadir ke majlis ini majoritinya mempersendakan kami dek kerana perlakuan si penyanyi ini. Sungguh memalukan. Sudahlah pakaiannya sebegitu rupa ditambah pulak dengan adegan menggesel bontot pada kemaluan lelaki lain berpelukan rapat tak kira siapa melagakan buah dada dibadan lelaki aksi split di atas pentas dgn skirt yg amat mini
sampai ke tahap itu kesanggupannya atas lesen menghibur? Keji! Memualkan! Tujuan saya menghantar kepada abang nara bukan hendak memalukan si artis, tapi peringatan kepada semua.

Mungkin dengan cara ini Leina yang suam-suam kuku akan kembali hangat. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Amacam hangat ke tak hangat ?

Apa tindakan dari pihak berautoriti? Ada garis panduan berpakaian?

Nukilan Bro…http://beautifulnara.com/6-gambarleina-hangat-yang-hangat-kot/#more-14196

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • abu bakar abdullah  On December 24, 2011 at 6:17 pm

    Dunia hiburan terlalu ramai artis2 baru.. hebat dan muda. Maka penyanyi2 yg kurang talent tersisih… tersisih membawa makna duit dah tak masuk… soru miss everyday… Tubuh badan ada nilai pada penghirup shahwat… Maka dia perHANGATkan… lagi pun ramai artis kita yg telah murtad. Mereka tidak mahu dikokong oleh ugama. Setiap penganut ugama dr langit ada rupa tersendiri yg ALLAH dgn sengaja letak…. boleh dikenali jelas dan terang. Maha Suci Allah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: