‘Cinta Elysa’ Punya Pasal Umno Kena Maki


Cinta Elysa lebih laku dari perhimpunan Umno
.
Semua ini gara-gara tidak dapat menonton siri tersebut malam semalam kerana stesen televisyen yang menayangkannya bertindak memberi laluan untuk siaran langsung Perhimpunan Agung Umno di PWTC.
 .
Drama Cinta Elysa itu sepatutnya menemui peminat pada setiap hari Selasa jam 9.00 malam di saluran TV3, tetapi oleh kerana pada masa yang sama juga berlangsungnya Perhimpunan Agung Umno 2011, maka TV3 memberi laluan untuk siaran langsung ucapan dasar Timbalan Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin.
.
Ketika itulah, para peminat yang sejak awal lagi menunggu siaran tersebut menjadi marah dan mula mengeluarkan kata-kata kesat serta maki hamun terhadap stesen televisyen tersebut dan juga Umno.
Semua itu dapat dilihat di laman Facebook rasmi Cinta Elysa
 .
Begitulah gelagatnya kalau sudah begitu minat dengan siri-siri drama apatah lagi mereka terpaksa menunggu satu minggu untuk melihat siarannya. Bagi yang memiliki internet bertuahlah, kerana boleh melayari drama itu menerusi laman maya.
 .
Malang pula bagi yang tidak memiliki internet, terpaksalah menunggu seminggu lagi untuk menonton drama kegemaran mereka gara-gara siaran langsung Perhimpunan Agung Umno yang rata-rata tidak ada kena mengena dengan mereka.
.
freemalay
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: