Apa Cerita Buat Umrah pakai Duit Fidlot UMLembu ?


Apa dah jadi bro…hahahaha..dah habis terbarai kelaku buruk pemimpin UMporNO ni…

Tok Mufti,Jais, Jakim mungkin ada Fatwa baru mengenai penggunaaan duit fidlot lembu pi buat kerja umrah pulak!

Boleh pakai duit sewenang wenangnya..hahahaha…macam kata P.Ramlee…ini siapa yang ampunya harta?

Bedal saja laa labu…apa nak jadi pun…janji aku aku dulu yang balun…hangpa yang duduk di belakang…mampoih pii laa…hahaha hahahaha

NFC milik keluarga Sharizat biayai pakej umrah $32.000.00

KUALA LUMPUR 21 Nov : KEADILAN membongkar pendedahan lebih mengejutkan berhubung skandal National Feedlot Corporation (NFC) apabila syarikat itu membiayai pakej umrah bernilai RM31,580 atas nama Datuk Mohamad Salleh Ismail dan Wan Shahinur Izran Mohamad Salleh.

Pembiayaan umrah terhadap suami dan anak Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Jalil itu didedahkan Setiausaha Agung KEADILAN, Saifuddin Nasution di parlimen hari ini.

“(Sebelum ini) kita dah dedahkan tentang pembelian kondo mewah, Lawatan keluar Negara, dan dana subsidi yang dimilik (Datuk Seri) Shahrizat Jalil dan kali ini berkenaan dengan bayaran pakej umrah Salleh dan anaknya pun sekali,” kata Saifuddin dalam sidang media di lobi parlimen hari ini.

“Sampai bila nak dihentikan, lepas ni nak belanja apa pula?” Soalnya.

Menurut Ahli Parlimen Machang itu, KEADILAN mempunyai bukti jelas bagaimana arahan agar pembayaran bagi pakej umrah menggunakan dana awam datangnya dari pejabat Pengerusi Eksekutif NFC sendiri.

Kd

*akan bersambung lagi…sabar sat

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • NFC 2  On November 21, 2011 at 3:33 pm

    sebab yang pergi sana tu ialah LEMBU-LEMBU dari NFC, kena la dibiayai oleh NFC sendiri…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: