Betul Ke ? Ketua Wanita Umno Kena Cekup Khalwat..


Budaya cantas mencantas dan ‘pembunuhan karektor’ dalam Umno belum habis lagi.Mungkin ini antara sebab TPM amat takut untuk menghadapi PRU13.

Heboh kebelakangan ini di facebook berhubung khabar angin yang bertiup kencang menceritakan bahawa Ketua Wanita Umno Batu Pahat, ditangkap khalwat bulan mac lalu. Ramai yang menghantar email kepada ReJaM© bertanyakan hal itu.

Maklumat tersebut sudah berada di dalam simpanan ReJaM©. Pada awalnya ReJaM© kurang berminat untuk mendedahkan hal itu. Namun begitu lantaran terlalu banyak pertanyaan yang diajukan, maka di sini ReJaM© dedahkan serba sedikit kes tersebut.
.
Pada Jam 3.40 pagi 6 Mac 2011 yang lalu, satu serbuan dibuat di alamat No 31 Jalan Bintang 5, Taman Flora Batu Pahat oleh Imam masjid Dato Bentara Luar, Marzaki Bin A Rasak bersama dua orang polis IPD Batu Pahat serta dua orang awam.
Ketua Wanita Umno itu ditahan di bawah Seksyen 27(1) ab ekjsi1997 (khalwat) No Report BT PAHAT/005571/11. Di bawah ini salinan report Polis yang dibuat susulan daripada serbuan tersebut. (klik untuk membesarkan imej)

Berikut pula maklumat keahlian Umno, Haliza Binti Abdullah Ketua Wanita Umno Batu Pahat.

No. Ahli : 01512035
Negeri : J – JOHOR
Bahagian : 150 – BATU PAHAT
DUN : 15023 – PENGGARAM
Cawangan : 15023030 – KAMPONG MERDEKA

Di bawah ini pula gambar rumah beralamat di No 31 Jalan Bintang 5, Taman Flora Batu Pahat tempat aktiviti khalwat tersebut didakwa berlaku (lokasi serbuan dilakukan).
.
ReJaM© “Banyak skandal pemimpin Umno sudah berada dalam simpanan, maklumlah dekat nak pilihanraya ni budaya cantas mencantas semakin hebat!”
.
Nukilan Bro…milosuam.blogspot.com
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: