Ambik Kau: Pencacai Umno Kena ‘Bangang’ dengan Anwar


Tuan Haji Anwar jawab tohmahan haji pencacai Umno

Sejak Najib berangkat ke Makkah untuk menunaikan umrah dan haji, timbul sindiran dan cakap-cakap berunsur fitnah daripada pencacai UMCO di laman sosial dan di blog  kononnya DSAI belum menunaikan haji. Berkokoklah mereka dengan sekuat-kuatnya, maklumlah idola mereka kini berada di Makkah untuk menunaikan haji.

Antara kata yang dilemparkan termasuklah: “Bilalah agaknya Anuar Ibrahim hendak menunaikan Rukun Islam Kelima itu ye? London boleh pergi, Bangkok dah macam rumah kedua, takkan belum terbuka hati untuk mengerjakan haji?” Bukan sahaja memfitnah tentang haji, malah jurublog penyokong UMCO tegar ini turut mengaitkan DSAI dengan fitnah video lucah yang kononnya berlaku di Bangkok.
Sila lihat paparan skrin di bawah ini:
Tohmahan pencacai UMCO itu dijawab oleh DSAI di Twitternya hari ini. Dalam mesej balasnya kepada seorang pengikut, DSAI menyatakan bahawa beliau sudah 2 kali menunaikan haji. -DCM
Nota : Buat kerja haji tak payah heboh heboh laa.
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • haji bakhil  On November 3, 2011 at 2:06 am

    si pekak juru blog umngok ngan umco tu hangpa pi haji dak lagi……..
    jngn dok tanya hj orang lah…..
    bro anwar masa buat haji tak pakai body guard laa………
    kalu mau dia pun boleh pakai………

    apa mcm puak umngok??…….
    kan dah kantoi tuh……….

    kah kah kah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: