Betul ke Mak Nya nii… ‘Pelacur Chulia Street’ ?


Macam nak cari publisiti saja pun..

Hari tu marah kat LGE kerana bagi projek kat kontraktor Melayu..

Hari ni dakwa ada orang panggil dia pelacur chulia street pulak!…habis tu apa apa hal bawak masuk amoi gebu gebu ke perhimpunan MCA ..depa tu ada kautim dengan ‘porn star’ CSL ke… hahaha hahahaha

Ketua Wanita MCA negeri dakwa dilabel ‘pelacur’

Pergerakan Wanita MCA Pulau Pinang kesal tindakan sebuah blog laman web WordPress yang memfitnah pemimpin dan ahli-ahli wanita sayap Pemuda parti sebagai pelacur.

Tujuh orang ahli yang digelar sebagai ‘gadis glamour MCA’ itu mencuri tumpuan apabila media menyiarkan gambar mereka di dada akhbar semasa menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan Pemuda di Kuala Lumpur minggu lalu.

tan cheng liang penang pc 040808 01Hari ini, ketua wanita MCA Pulau Pinang Tan Cheng Liang mendakwa laman web yang dikendalikan oleh organ media PKR, Suara Keadilan memaparkan gambar-gambar wanita bogel dalam kedudukan yang menghairahkan dan melabelkan dirinya sebagai “pelacur Chulia Street”.

Tan, bekas ADUN Jawi membuat laporan polis di Nibong Tebal semalam, selepas dia dimaklumkan mengenai laman web yang katanya telah mencemarkan nama dan maruahnya itu.

Tan berkata beliau membuat laporan itu selepas menerima panggilan telefon daripada seorang anggota MCA Bukit Bendera Tan Khai Beng yang dimintanya melayari http://www.suarakeadilan.wordpress.com

Dalam laman ini, katanya, beliau mendapati namanya dalam satu catatan blog yang menyifatkan beliau sebagai “Pelacur Jalan Chulia”.

“Apabila saya membaca itu, saya berasa marah kerana laman web ini telah mencemarkan maruah dan imej dan menghina saya,” katanya kepada sidang akhbar di Pulau Pinang hari ini.

mKini

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: