Cinta Azura dan Zaxx (Ogy dan Jamal Abdillah) Bertaut Kembali ?


Benarkah Ogy dan Jamal kembali hangat bercinta ?

Fauziah Dato’ Ahmad Daud AMN. Pelakon yang pernah menggegar Industri Perfileman Negara melalui lakonan hebat dari filem-filem seperti Azura, Ali Setan dan Suara Kekasih.

Watak beliau pada ketika itu seringkali digandingkan dengan beberapa aktor popular sekitar 80an seperti Azmil Mustapha, Jamal Abdillah dan termasuklah bekas suami beliau Eman Manan.

Beliau yang turut popular dengan nama samaran Ogy kini masih bergiat aktif dalam dunia hiburan selain dari menceburi bidang perniagaan.

Pembukaan Blog Fauziah Ahmad Daud yang diilhamkan beliau sendiri sedikit sebanyak memudahkan peminat-peminat beliau mengikuti perkembangan terbaru anak kepada Primadona terkenal, Seniwati Datin Sa’adiah ini.

Ada juga paparan panas yang menyentuh perkongsian cerita beliau kenangan manis beliau ketika mula-mula ditawarkan memegang watak Azura di dalam filem tersebut.

Beliau juga ada menceritakan di dalam blog ini kisah pertemuan buat pertama kali seorang jejaka yang pada ketika itu digilai ramai wanita iaitu Jamal Abdillah. Ogy sempat menceritakan kenangan yang tidak dapat digambarkan ketika diberitahu mengenai pasangan ‘hero’ untuk filem ini.

Adakah penceritaan semula kisah pengalaman ini ada kisah di Ogy kini kembali tertawan dan kembali bersama Jamal Abdillah dalam dunia realiti, setelah hampir 17 tahun aura filem ini ditinggalkan?

Benarkah Ogy tidak menafikan hal tersebut?

KLIK DI SINI.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: