Gempar: Najib Rogol Rosmah


Aku ni bukan pandai pun bab internet sekenet blog dan alam siber ni..

Cuma malam ni aku pun jadi terperanjat beruk kata orang muda laa ni..

Pasai apa…cer habaq mai sat..

Bila aku gukgak gukgek blog punya search engine…ini yang aku jumpa dia orang cari dari SEO yang telah menghantar depa ke blog ini..

najib rogol rosmah   today 20 search , yesterday 18

tak taulah aku apa tujuan depa punya search tu…

Hemmmm…apa hangpa nak kata pulak…

Laa ni mai kita tengok video apa pandangan anak muda mengenai BERSIH

baguih baguih baguih…hahaha

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • Anonymous  On July 8, 2011 at 1:57 am

    PANAS: SKARANG NI KETUA POLIS NEGARA DAH JADI GILA MENYALAK TAK HENTI2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: