Gambar Rosmah Pi Mekah Tak Pakai Tudung


Adoiii..apa hal laa bik mama ni..

Sepatutnya dah nak pi buat kerja haji pakai laa elok elok..jubah hitam tu ok dah..yang duk biar kepala terbukak sampai nampak rambut tu buat apa? Sempat lagi tayang rantai besar lagi…

Rantai tu baru beli kat Australia ke?

takkan tujuan nak posting kat kaki kapal terbeng saja kot..

Najib Rosmah ke Tanah Suci tunai haji

SEPANG – Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, Datin Rosmah Mansor berlepas ke Arab Saudi semalam bagi menunaikan ibadah haji.

Mereka turut diiringi bonda Najib, Tun Rahah Mohamad Noah dan adik Najib, Datuk Mohamed Nazim serta Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr. Zambry Abdul Kadir.

Mereka berlepas ke Madinah dari Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) di sini pada kira-kira pukul 5 petang.

Sementara itu, Najib dalam Twitternya sebelum berlepas ke Arab Saudi berkata: “Saya akan menunaikan fardhu haji sebentar lagi. Terima kasih di atas doa anda semua.”

Sementara itu, Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan isteri, Puan Sri Norainee Abdul Rahman serta beberapa menteri Kabinet adalah antara orang kenamaan yang berada di lapangan terbang mengucapkan selamat jalan kepada Perdana Menteri dan isteri.

Bernama

About these ads
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • lilian  On November 1, 2011 at 8:51 am

    Mai la kita sama2 berdoa agar mereka berdua neh diterima sebagai tetamu Allah jika begitu niat depa..
    Seburuk-buruk manusia pun adalah lbh baik kita mendoakan agar mereka mendapat Hidayah Allah..Kita x tau apa yg bakal terjadi ditanah suci nanti,maka kali neh marilah kita bersangka baik..

    • abu shahid  On November 1, 2011 at 9:23 am

      Betuk kata tuan..kita sentiasa doakan semua orang kearah kebaikan.

      Kita tunggu apa perubahan lepas balik dari kerja haji depa nanti.

  • abu idris  On November 1, 2011 at 7:51 pm


    arrayah.info
    – Nasihat untuk Najib dan Isterinya bila kembali dari Baitullah

  • rehana  On November 2, 2011 at 5:33 pm

    apa pun syukur alhamdulillah…

  • Khai Din  On November 2, 2011 at 6:44 pm

    kesian aku tengok depa berdua tu…pergi mekah nak menunaikan rukun islam ke5 tetapi first lady nie x pakai tudung…ingat dia nk gi melancong kot..pm kita pulak patutnya nasihat isteri dia bertudung dan menjadikan idola bg muslimah atau pm kita x belajar dosa pahala iaitu sehelai rambut isteri sekiranya dilihat oleh bukan mukrim suami akan menerima balasan disana nanti…….itu lah klu pm kita letak islam terblkg ..sepatutnya pemimpin menjadi contoh kpd rakyat malaysia…fikir2kn lah????????

  • Anonymous  On November 2, 2011 at 10:57 pm

    Saya juga kecewa dengan 1st lady yang tak mo tutup habis kepala dan dadanya tuh…keras sungguh hati manusia nih, walaupun berada di tanah suci

  • luv  On November 3, 2011 at 12:08 pm

    alhamdulillah .. yg penting niat yg baik .. yg lain tu biar Allah je menilai cz kita x taw ape yg dikerjakn tu diterima or tidak ..

  • Anonymous  On November 4, 2011 at 12:30 am

    itu lah imej 1st lady yang mengatakan m”sia negara islam moden.jamil khir x tegur ke………….

  • Hangatkan Kamar Anda  On July 31, 2013 at 2:33 pm

    Terhibur rasanya layan blog awak… tahniah atas kupasan menarik dan persembahan ringkas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: